Samen naar de cloud

Het is al lang geen hype meer. Werken in de cloud of we nu vóór of tegen zijn. De cloud is niet meer weg te denken. We maken gebruik van internetbankieren en delen ons leven via Facebook, Twitter en Whatsapp. Voor velen is Dropbox een bekende term. Ik belicht de voordelen van het werken in de cloud en help MKB en zelfstandig professionals graag op weg.

Het Google platform biedt veel kansen en mogelijkheden voor MKB en zelfstandig professional. Juist als zelfstandig professional werk je vaak samen met veel verschillende mensen. Een betrouwbaar platform dat je helpt bij het samenwerken en het mogelijk maakt om plaats en apparaat onafhankelijk te werken en te communiceren geeft je de ruimte om je te richten op je doel. Voor zelfstandige professionals die regelmatig met andere professionals samenwerken is een slimme cloudoplossing bijna onmisbaar. Je werkt altijd met het enige actuele document en even overleggen kan als dat moet online. Daarnaast heb je al je spullen overal en op elk apparaat beschikbaar.

Vaak is het mogelijk om eerst eens kennis te maken met het Google platform. Een proefperiode (met een groep mensen) waarbij we starten met een workshop om kennis te maken met de cloud.